Από το Blogger.

© Πνευματικά Δικαιώματα

Δήλωση Πνευματικής Ιδιοκτησίας


Οι περισσότερες εικόνες που περιλαμβάνονται στον ιστοχώρο είναι ιδιοκτησία των δημιουργών τους και χρησιμοποιούνται μόνο όταν διατίθενται ελεύθερες στο internet.
Όσες εικόνες φέρουν το λογότυπο του ιστοχώρου (@Da Lua Lia ή In Vivo+·:*✧*:·) αποτελούν ιδιοκτησία της δημιουργού του οπότε και απαιτείται άδεια για τη χρήση τους.

Αυτό είναι ένα προσωπικό blog και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις δικές μου ανάγκες εξωτερίκευσης σκέψεων. Ωστόσο εάν κρίνετε πως υπάρχει ενδιαφέρον για αναπαραγωγή, εάν θα θέλατε δηλαδή να χρησιμοποιήσετε αποσπάσματα κειμένων ή ολόκληρα κείμενα που περιλαμβάνονται στο ιστολόγιο, μπορείτε ελεύθερα να το κάνετε, αρκεί ευκρινώς να αναγράφετε την πηγή (τίτλος του blog) με ενεργό σύνδεσμο (link).

Το ιστολόγιο εκφράζει αποκλειστικά τις δικές μου απόψεις και φιλοσοφία ζωής.

Για την πίστη μου στην οποία αναφέρομαι σε αρκετά άρθρα, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Eάν πιστεύετε ότι κάποιο έργο σας έχει αντιγραφεί ή καταχωρηθεί στον ιστοχώρο Lia,In Vivo+·:*✧*:· με τρόπο που παραβιάζει τα δικαιώματά σας, παρακαλώ να στείλετε γραπτή ειδοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση nikolaou.lia.1@gmail.com και θα επιληφθώ του θέματος άμεσα. Για την ευχερέστερη και ταχύτερη επίλυση της διαφοράς, ενδέχεται να σας ζητηθούν περαιτέρω αποδείξεις και διατυπώσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας (εάν δεν είναι αυτά απολύτως ξεκάθαρα κι εξακριβωμένα).


Ευχαριστώ!